Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek az X-epil...

Mi a véleményetek az X-epil (2 db-os) terhességi tesztről?

Figyelt kérdés
Már egy éve szoptatok, a szülés utáni 11. hónapban jött meg először a menstruációm (nov. 10.-én). Tudom, ilyenkor még kusza lehet a helyzet, de még nem jött meg. Dec.1-jétől vannak premens tüneteim, olyan "mindjárt megjön" érzés. Reggel teszteltem, és rögtön láttam rajta 2. csíkot, (azt hittem, hogy erősödni is fog 3 perc alatt) de nagyon haloványan, inkább színtelen, de elhatárolódik a többi részétől. Talán csak szellemcsík? Egy másik ugyanilyen teszttel, ami negatív lett, összehasonlítva meg tudom különböztetni őket, mert az egyiken tényleg látok egy plusz csíkot. Járt már így valaki ezzel a teszttel? Lett belőle valami? (Örülnék a babának, ezért kicsit körbejárom a témát, mert feleslegesen reménykedni nem akarok.) Köszönöm a válaszaitokat!

2019. dec. 11. 15:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Jaj, de örülök! Gratulálok neked, és jó egészséget! :D Neked amúgy mennyire volt halvány? Milyen színű volt? Esetleg egy képet nem tudnál csatolni?

Köszi, én is örülnék, ha összejönne most, vagy januárban, legkésőbb áprilisban (de az még jó messze van :S ).

2019. dec. 18. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!