Ti megérzitek, ha peteérésetek van?
Tehát májusban hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta próbálkozunk. Rendszertelen volt a ciklusom, késett, volt hogy kimaradt 1 hónapot is, úgyhogy elmentem orvoshoz. Csinált ultrahangot, amiből kiderült, hogy nincs peteérésem. Írt fel hormontablettát, amitől meg is jött a mensesem, majd visszamentem kontrollra és írt Clostilbegyt tablettát (2x1-et szedtem 5 napig, amit a ciklus 4. napján kellett elkezdenem). Visszamentem ultrahangra múlthét csütörtökön, és örömömre látott egy 10 mm-es tüszőt (11. napon), azt mondta ez nagyon jó, kb hétfő, keddre várható az ovuláció. Ma egész nap szurkálást érzek a hasam alján, néha mindkét oldalon, néha egyiken, fehér és “vízszerű” folyásom is van, de viszont nem látom nyúlósnak(tojásfehérjéhez hasonlíthatónak), ma délelőtt csináltam LH tesztet, de negatív lett. Szerintetek ez a peteérést jelenti? Megérzitek a peteérést, és ha igen, akkor hogyan?
Köszönöm a segítséget! :)
Még korai igen...
Én is ezt csináltam eddig minden hónapban. Most nem akarok tesztet pazarolni.. úgy érzem ugyanolyan ez a hónap is mint az előzőek voltak😔
Sanda gyanúm,hogy van valami hormon problémám...
De a remény még ott van🤞
Kérdező mi lett veled? Lett babó?
Sajnos nekem megjött..de nem bánkódok,szedem a kis barátcserjém,talán segít!
Ebben a hónapban már a migrénem is elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!