4 napja késik a hőm 37,2! Semmit nem érzek. Akkor most?
Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 13:54
1/29 anonim válasza:
Szia!
Akkor most miért is nem csináltál még tesztet???
Egyik legegyszerűbb mondja,hogy megkapd a kérdésedre a választ.
3/29 anonim válasza:
Szia! Teszt, Teszt, teszt! Ilyenkor még a legtöbbünk nem érzett semmit! Illetöleg bizonyára izgatottak voltunk, mint most te is! Én mind a két terhességemet kb. a 8. héten tudtam meg. A legjobb lenne, ha tesztelnél! Ilyenkor már 90% körüli bizonyossággal kimutatható!
Sok sikert! Drukkolok! Írd meg holnap!
4/29 A kérdező kommentje:
nem merek tesztelni!Félek!
2008. nov. 18. 14:04
5/29 anonim válasza:
hát akkor igy nemmész semmire!pedig mi csak tippenlhetünk de a teszt az bisztosat tud mondani!
6/29 anonim válasza:
Az a baba,amelyik téged kiválaszt anyukájának,úgyis megmutatja magát a teszten,ha meg negatív,akkor újabb esély....Nekem a menstruáció előtt 3 nappal már mutatta.
Sok sikert,és fel a fejjel :))
7/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm aranyosak vagytok!Most veszek tesztet ma!Mikor csináljam meg?
2008. nov. 18. 14:19
8/29 anonim válasza:
Szia! Reggel az elsö vizelettel! Sok sikert!!!!!
10/29 anonim válasza:
várjuk az eredményt remélem pozitiv lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!