Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség elején erős megjön...

Terhesség elején erős megjön érzés?

Figyelt kérdés

Hétvégére nem várom. Tegnap és ma teszteltem halvány pozitívat (tegnapihoz képest picit erősödött is a csík, de még mindig nagyon halvány, de határozott-facelle teszt)

Most nagyon úgy érzem mégis megjön.

Tudom, ez is lehet akár tünet is, se ez nagyon tipikusan a menzis deréktáji fájdalom, ami a belső combig kisugároz.

Most eléggé elkenődtem, hogy kémiai terhesség lesz.

Volt, aki így görcsölt, de maradt a baba?

2019. dec. 5. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

A görcsölés normális addig amíg nem túl erős és vérzés nem társul hozzá.

Javaslom vegyél be magnéziumot (magne b6, magnerot, magnosolv) és az csökkenti a görcsöt.

2019. dec. 5. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan így volt, nagyon erős mindjárt megjön érzés, derékfájdalom, mellé puffadás, 3 nap késés után teszteltem és nem kételkedtem, a menzesz előtti tünetek nagyon hasonlóak a koraterhességi tünetekhez.
2019. dec. 5. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első trimeszterben teljesen normális, én is falra másztam tőle, hetekig úgy mentem a wc-re, hogy csak mensit ne lássak.. ijesztő, de normális :) Amíg nem sokkal erősebb, mint egy mensis görcs, illetve nincs hozzá maszatolás vérzés, addig nem kell dokihoz sem menni, magnézium kb egész terhesség alatt fontos, idővel a dózis is nagyobb lesz, nyugodtan szedjed :)
2019. dec. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!