Meg tudja állapítani? Többi lent
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, szóval próbálkozunk. 14.en lenne a nemvárt, viszont 13an megyek egy rutin nőgyógyászati vizsgálatra, ha esetleg most összejött a baba az orvos láthat már valamit vagy még túl korai? Köszönöm a válaszokat#Terhesség nőgyógyász
2019. dec. 3. 21:07
1/7 anonim válasza:
6-7. hét előtt semmit nem fog látni.
3/7 anonim válasza:
Nem, az elmaradt menstruáció előtt, de egy darabig még utána sem nagyon látni semmit. Vérből hcg mutatja ki a legkorábban, ha egyéb orvosi indikáció miatt szükséges nézni. Semmi nem lesz ekkor még, ha sikeres volt/lesz a hónap, akkor sem.
4/7 anonim válasza:
Most olvasom újra. Ergo arról beszélsz, hogy majd december 14-én lenne a "nemvárt" és előtte egy nappal lát-e valamit az orvos, ha sikerült? Nem, nem fogja látni, most volt valamikor a peteérésed, biztos jó az Neked, hogy már most ezen lamentálsz?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem lamentalok:) csak mivel ezt nem tudtam, gondoltam megkerdezem tőletek.
2019. dec. 3. 21:36
7/7 anonim válasza:
Ha ilyen alap dolgot nem tudsz, amit az iskolában is tanítanak, akkor igazán nem értem minek neked gyerek. Előbb egy kis tudást szerezz, ha nem akarod, hogy olyan buta legyen, mint az anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!