Van itt olyan, aki összevissza ciklus mellett lett babás?
Figyelt kérdés
Eszméletlenül neki vagyok keseredve...van olyan hónap, mikor három heteket késik, van olyan, mikor pontosan jön meg. Az életmódomban nincs változás, nem vagyok stresszesebb, vagy kevésbé stresszes, de ez megy fél éve. Az orvos nem talál semmi eltérést, azt mondja, minden oké nálam, ezért eddig várogattam, hátha megint rendszeresen menstruálok, de ma olvastam a korai klimaxról és itt sírdogálok. Nemsokára elkészül a kis házunk és babát tervezünk. Mi lesz, ha évekig, évtizedig sem lesz babám? Volt valaki így, hogy rendszertelen ciklus mellett lett terhes és ki is tudta hordani a babát???2019. dec. 2. 18:28
1/4 anonim 

válasza:

Nekem világéletemben rendszertelen volt a ciklusom. Átlag 35-45 nap között mozgott, de volt, hogy 2 havonta jött meg (mondjuk akkor fogyókúráztam). Mégis az első hónapban megfogant a lányom, mert a peteérést szerencsére mindig érzem és semmi gond nem volt a terhességgel.
2/4 anonim 

válasza:

Szia
Nekem kamasz korom óta rendszertelen a ciklusom, az orvos csak annyit mondd hogy lehet ahhoz köze hogy el vagyok hízva.
Áprilisban volt utoljára menzeszem, a kisfiam júliusban fogant. Akkor voltunk egy kicsit nyugodtabb élethelyzetben. Akkor már 10 hónapja próbálkoztunk.
Szóval kitartást és remélem hamar el ér titeket is a gyermek áldás.
3/4 anonim 

válasza:

Sosem volt rendszeres ciklusom, egyetlen egy védekezés nélküli alkalmunk volt. Már 11 hónapos a pici :)
4/4 anonim 

válasza:

Első vagyok. Aki lepontozott, van olyan bátor, hogy elmondja, miért? Gondolom nem. Ezen az oldalon úgy látom ez már egy szokás lett. De ha egyeseknek csak ennyi örömük van az életben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!