Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early teszt vélemény...

Predictor early teszt vélemény? Szellemcsík?

Figyelt kérdés

[link]

Azóta nem teszteltem,vasárnapra nem várom. A teszt szerdán készült

2019. nov. 29. 12:37
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Hát gólyahír 10 teszt full negatív, de legalább full negatív! Most először csináltam ilyen predictort de utoljára is! Se baj várom akkor, hogy megjöjjön! Következő hónapban hátha össze hozzuk :) van már kettő amúgy volt egy harmadik is sajnos leállt a szívműködés! Szeretném betölteni ezt a fájdalmas űrt!
2019. nov. 29. 16:35
 12/27 anonim ***** válasza:
37%
A predi is full negatív, nem rossz a teszt :)
2019. nov. 29. 16:48
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
A predictor az egyik legmegbízhatóbb teszt, ahogy írja jóval előtte képes kimutatni, ha valóban van baba. De igazából felesleges ennyivel előre tesztelni, nagyon korai.
2019. nov. 29. 17:05
 14/27 A kérdező kommentje:
Nekem az a jó teszt amin vagy van két csík még ha halványan is vagy egy! Ezen meg van halvány szóval fos számomra!
2019. nov. 29. 17:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj majd eljön az ideje! Én is elvesztettem egy babát 20 hetes terhesen! Nálam egyszerüen csak megindult a szülés és élve egészségesen szültem meg de sajnos a fejletlen tüdeje miatt meghalt, nem kapott levegöt... ilyen is van! Aztán rá egy évre pontosan azon a napon mikor meghalt a báttya megszületett a fiunk! Napra pontosan!
2019. nov. 29. 19:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom milyen másik teszteket próbáltál, de szerintem nagyon korán teszteltél, nagyon halványan látszik valami a predictoron, 10 es érzékenységű. Nekem még sosem volt Predictoron ott a reagens helye amikor negatív volt, amikor pozitív lett akkor viszont volt 2 csík. De azért is nem szabad ilyen korán tesztelni mert kémiai terhességet is jelezhet utána pedig csalódás, ha megjön. Szerintem legyél türelmesebb.
2019. nov. 29. 21:04
 17/27 A kérdező kommentje:
Őszintén nagyon sajnálom, nekem ikerim voltak :( 11hetesen tudtam meg és akkor már csak egy baba volt, majd 18hetesen nem volt szívműködése a kicsi fiamnak. Sose gondoltam volna,hogy ez velem is megfog történni, de sajnos ezen is átkellett esnem. Engem a szülés nagyon megrázott! Örülök hogy neked azóta van egy kicsid. Gartulálok!!! Szeretem olvasni a siker történeteket! Szeretem a heppy endet! :) most rendeletem clearblue teszteket akciósan tripla kiszerelésben 3dobozzal 1500ft-ért. Ha addig nem jön meg a menzeszem majd tesztelek vele! A tegnapi teszt gólyahír 10 érzékenységű volt. Egyépként nem száradás után jelent meg a predin a halvány csík hanem amint megcsináltam. Igen nagyon korán teszteltem és már meg is bántam, mert azóta ezzel álmodok! :D keddre meg is érkezik a teszt csomagom és remélem nem jön meg és tesztelhetek! :) ha érdekel az eredmény megírom! Szép hétvégét
2019. nov. 30. 08:26
 18/27 A kérdező kommentje:
Még nem jött meg! Holnap tesztelek és nagyon reménykedem,hogy pozitív lesz. Jó kis szülinapi és karácsonyi ajándékom/unk lenne!
2019. dec. 2. 08:47
 19/27 anonim ***** válasza:
Drukkolok! 🤗
2019. dec. 2. 18:35
 20/27 A kérdező kommentje:
Sajnos negatív. Gondolom így is marad.
2019. dec. 3. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!