PCOS mellett pozitív LH teszt?
Az lenne a kérdésem, hogy volt olyan sorstársam akinek pozitív eredményt adott az LH teszt, mégse történt meg az ovuláció?
Na már csak azért kérdezem, mert 9 napja csináltam LH tesztet mivel hő és nyák alapján gondoltam itt az ideje. A teszt azonnal pozitív lett, ahogy mondani szokás szinte leugrott róla a masodik csík. Utánna még 2 tesztet csináltam két következő nap, a csik halványodott. Gondoltam én kis naiv, akkor minden rendben van.
Tegnap sikerült eljutnom a nőgyógyászomhoz, aki közölte velem, hogy nem történt meg a peteérés. Kérdeztem, hogy az LH teszttem miért lett pozitív akkor? Erre viszont azt mondta, hogy ezek a tesztek nem orvosi eszközök.
Valaki járt már így?
pcos-ben jellemzően magas az LH, így tök felesleges tesztelgetni vele.
Mérj hőt, sokkal többet elárul az aktuális helyzetről.
Hő és nyák alapján gondoltam, hogy csinálok tesztet. Amik eddig mind hómezők voltak. Fél éve kezelnek a problémámmal, ezért is örültem meg a pozitív LH tesztnek.
A hőm amúgy pontosan vezetem, ugyanakkor, ágyból kikelés előtt nyelv alatt.
Nekem volt. Totál pozitív ovu teszt, a hőm szerint meg semmi. Nem is jott meg rá két héttel, szóval tényleg nem volt.
Viszont nekem a homerozes mindig tökéletesen mutatta.
Milyen a görbed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!