Ránéznétek a 3. napi vérvételi eredményemre?

Persze lehet kérni tb alapon is csak sok idő, de persze megoldható. Endokrinológia amúgy 20-25 ezer, és 3 havonta kell menni kontrollra. Annyira nem vészes, nyilván ha elvagy a tb-vel akkor csak türelmesen. Így viszont javasolnám a magán vértvételt a későbbiekben, az min aznapi eredmény, a tb alapú hormonokkal azért van ami egy hónap,tb doki magán vérvétel sima liba, de ez is persze a te döntésed :) Egy biztos, én agyvérzést kaptam volna terhesen tb-s vérvételeknél xD, már a kötelező nagy uh-n is 3 órát vártam időpont ellenére... az nst is borzalom volt naponta (túlléptem a terminust) fogadott dokim pl nem volt, de nem sajnáltam a havi 13 ezret magán nődokira... sztkbe soha nem úsztam meg 2és fél óra alatt, és mint a hentesek xD Persze kinek mihez van türelme, 7 év alatt tapasztaltam minden félét, amikor tehetem inkább fizetek xD
Mivel időben vagy, nem siettek, jó lesz a tb is, csak bírd a több órás várakozásokat, néha komolyan rémálom xD Sok sikert a jövőben a kicsihez.
Nőgyógyászati rendelésen ha nem vagyok terhes 3-5 hétre lehet időpontot kapni, terhesség vagy kötelező kontrollnál az adott időre tudnak adni. 1-1,5 óránál nem nagyon vártsm még többet, a dokim egy félisten
Ha ő elmegy innen, akkor megyek utána a magánrendelésre az tuti

Uhh.. marha jó.. mondjuk nem tudom bogyó előtt milyenek lehettek az értékeim, akkor nem volt vérvétel.
Beállitotta 30 naposra az össze vissza ciklusomat, ezért gondoltam, hogy jó és szedtem tovább

Orvos mondta, szedjem nyugodtan, ugyan az mint a többi csak nem kell a márkát megfizetni
Elkezdtem szedni és 2-3 hónap után beállt 30 napra az egyébként 25-40 napod ciklusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!