Ez meg milyen teszt?
Figyelt kérdés
Érdekes Gabriel teszt, időn túli, mintha a pozitív helyen két sáv lenne közte meg elszíneződött. Látott már valaki ilyet? [link]
2019. nov. 26. 19:35
21/23 A kérdező kommentje:
A ma reggeli tesztem is még halvány pozitív, a vérzés azóta se jött vissza. Hőm tartja magát. ☺️ Kedves utolsó. Nem rohanok orvoshoz vele. Én hiszek abban hogy ha baba meg akar maradni az meg marad. Mivel van már több gyermekem én nem rohanok orvoshoz. De egyenlőre úgy tűnik hogy rendben lesz.
2019. dec. 2. 11:18
22/23 anonim válasza:
2 nap alatt nem erősödött a teszt? Még mindig ugyanolyan halvány?
23/23 A kérdező kommentje:
Igen. Azért is várok még. Majd szerdán megnézem. És utána megyek orvoshoz. Addig feleslegesnek érzem. Úgyse lát még semmit. Bármi is legyen biztosan rá ér még egy hetet. Három terhességemből mind a három különböző időben lett pozitív a teszt. Szóval én erre nem adok. Nálam egyik se tankönyv szerint volt pozitív.
2019. dec. 2. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!