Ha a barátomnak simogattam ott. És előváladékos lett a kezem. Eltelt körülbelül 1-2 óra. Azt hiszem. Nem mostam kezet és aztán csak kézfertőtlenítővel lefertőtlenítettem es feltettem egy tampont, van esély rá, hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 13:31
11/19 anonim válasza:
HUUU!! Sose írtam még ilyenhez,de ez már fájt. Hol van az anyukád, aki felvilágosítana? Vagy nálunk ezer éve a suliban is volt 7-dik osztályban felvilágosító óra! Vagy vannak könyvek, net, jézusom.
Rádásul sokmindenkinek elmesélted!! Komolyan mondom rettenetesen féltem a fiaim a mai lányoktól!
12/19 anonim válasza:
Plusz azt mondanám kiscsillag, te még nem simogass senkit ott lent. Még a játékbabát talán. Olvass helyett! Sokat! Ne gyakorizz!
13/19 anonim válasza:
Itt van a kezemben a 3 hónapos babám. Ugyan igy sikerült :D
14/19 anonim válasza:
Undorító vagy és igénytelrn!🤮🤮
15/19 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes, viszont sokkal egészségesebb lenne kezetmosni tampon felhelyezes előtt..
16/19 anonim válasza:
Ha ettől terhes leszel, ígérem, szavamat adom hogy élete végéig eltartom a gyereked.
17/19 anonim válasza:
Igen persze, mert a sperma a szabadlevegőn sokàig elèl ès a menstruàció a legjobb időszak a teherbeesèsre!a jövőben gondolj erre lègyszi!amúgy amíg ennyire sötèt butàk vagytok, mièrt nem egy könyvet simogattok inkäbb?
Jèzus, komolyan☹
18/19 anonim válasza:
Végem...............
Te ennyi ésszel inkább ne simogasd ott a barátodat. Inkább a fejét simogasd, de csak azt a mi a nyakán van.
19/19 anonim válasza:
Javaslom mélyrehatolóan simogasd a bioszkönyvet. Hátha okosabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!