3és fél hónapja voltam valakivel, védekeztünk óvszerrel és nem is bennem ment el. Azóta 3 rendes menzeszem volt és mst kéne megjönnie a kövnek. Lehetséges így terhesség?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 09:00
11/11 anonim válasza:
figyelj 3 és fél hőnap után még nagyon extrém esetekben is ki kell mutatni! Ez teljesen egyértelmű, h nem vagy az! Ez az idő bekavar szerintem! Én is azért ijedtem meg ennyire, mert 12 éve mensizek, de még egyszer se késett aztán pont nem védekeztünk és késett hát az ideg megölt, de megjött + mint írtam 4 negatív tesztem lett! Ne idegeskedj 1000%, h nem vagy az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!