Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férjemel júl 27én voltunk...

ZsuzsaD1988 kérdése:

Férjemel júl 27én voltunk egybe. Nem biztos hogy időben ki húzta. Nem védekeztünk. Másnap elment gyógyszertárba, vett esemény utáni tabletát. Bevettem 18óra eltelte után.2hónap múlva szept 24én csináltam tesztet és negatívat mutatott. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 22:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók.Szerettem volna valamit megtudni de most már látom hogy itt csupa furcsa ember van. Először is:most kérdezek itt először valamit és szerintem utoljára is. Másodszor is Szlovákián ki lehet váltani az esemény utáni tablettát. Köszönöm a rengeteg okoskodó választ
2019. nov. 25. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Jah, ezzel az accounttal most először.
2019. nov. 25. 18:45
 13/16 A kérdező kommentje:
És minden okoskodás nélkül tudtok a kérdésre is válaszolni? Vagy csak sértegetni tudtok?
2019. nov. 25. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

Válaszoltunk. Többen is.

Nem én tehetek róla, hogy nem tudsz magyarul.

2019. nov. 25. 19:17
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Még jó, hogy mi /válaszolók/ vagyunk a furcsák, Te pedig a normális. :)
2019. nov. 25. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem normális kérdésre nem normális válasz. 4 hónapos terhességet józan paraszti ésszel végig gondolsz szted nem veszel észre vagy nem mutatja ki a teszt? Vagy nem csak akkor voltatok együtt és rosszul fogalmazták vagy akkor most mi is van?
2019. nov. 25. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!