Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a probléma forrása?...

Mi lehet a probléma forrása? Bővebben lent ⬇️

Figyelt kérdés

Múlthónapban volt mensim norcoluttal.Normál vérzés átlag ideig tartott. Most is azzal van viszont úgymond ez a,,második napom"már és barnás sűrű váladékom van pici vérrel. Ezelőtt még sosem fordult elő ilyen. Elméletileg nincs peteérésem így nem merek babára gondolni mert szeretnénk a párommal és csalódás lenne egy újabb negatív teszt. :(

Járt már valaki hasonló cipőben? Mi volt a probléma forrása? Kicsit megrémiszt a helyzet.

2019. nov. 22. 02:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Meny orvoshoz,vagy tesztelj
2019. nov. 22. 07:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy a menstruáció előtti "barnázás" a progihiány jele lehet. Szerintem keress fel egy jó nőgyógyászt és endokrinológust, majd kivizsgál.
2019. nov. 22. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!