Ez negatív ugye?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen rózsaszín maradt a teszt ablak.

2019. nov. 21. 13:40
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Negatív. Nem értem. :( 15.en kellett volna megjönnie. De ovu teszt meg 8-án lett pozi. Így azt olvastam a tegnapi nap lett volna esedékes elvileg.
2019. nov. 22. 07:18
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem óramű a testünk, van, hogy csúszik. Miért pont tegnap kellett volna ez alapján megjönnie? Még a holnap is beleférhet simán, sőt, akár később is, ha 8-án volt az ovud. Nem mindenkinek pont 14 nappal a mensi előtt van az ovuláció. Ráadásul nem mindenkinek rögtön a nemvárt napján mutatja ki a terhességet, nekem 4 nap késésnél anno a lányomnál még negatív volt a teszt. Szóval csak türelem, várd ki, és pár nap múlva, ha nem jön meg, tesztelj! Szorítok.
2019. nov. 22. 08:42
 23/23 A kérdező kommentje:
Hát ugye saccoltam a 14 nap miatt. Igazából első ovu tesztelesem és fura is volt hogy ennyire későn lett. Eddig sose figyeltem. De már van időpontom orvoshoz szerdára, ha addig nem jön meg inkább nem is tesztelek. Meg egy vizsgálat sose árt. Jó lett volna azért persze 6 hónap után a kis tesó össze jött volna, de nem baj. Türelmesek vagyunk csak most reménykedtem azért. 😊😊
2019. nov. 22. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!