Mi lehet ez? Volt valaki így?
Sziasztok!
Előző hónapba volt egy kémiai terhességem ami magától távozott!
3.napja késik elvileg, és a teszt negatív, tegnap voltam vérvételen ahol a progreszteron szintet nézték. Dr.nő hívott hogy nagyon alacsony 4 es :(
Akkor most miért nem jön meg? Egyáltlán nem érzem hogy megjönne szurkál a petefészkem időnként fehér krémes folyás jön ki.
Volt már valaki így? Később lehetett a peteérésem, vagy egyszerűen a múlthónap miatt csúszik a mensim?
Köszönöm aki ír!

Kedves utolsó. Azt mondta a dr nő hogy 4 es a progreszteron szintem es ha pozi lenne a tesztem most akkor minimum 20 asnak kéne most lenni.
Így akkor lehet hogy a masodik amit írtál nem? Igazából jele nincs hogy megjonne legalabbis egyenlőre nem érzem. Az elmúlt 3 hétbe múlt héten is par napig erős szurkalodas volt es azelőtti héten is. Olyan mint maskor peteereskor. Így most már nem tudom mi van.😥 Nagyon örülnék ha pozi tesztem lehetne 3. baba lenne, de mar annak is örülnék ha akar megjonne hogy tudjam újra kezdeni a hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!