Ki nem várja jövő hétre? Milyen tüneteitek vannak? Nekem szurkal a hasamalja néha a bal petefeszkem is. Fáradt vagyok állandóan. Jövő hét péntekre nen várom 🍀🤞☺️
teherbeesés
Nemvárt nap
Korai tünetek
7-es vagyok
Kifejezetten érzékenyek a melleim. Nagyon küzdök magammal, hogy ne kezdjek el ész nélkül tesztelgetni....
Kicsit fáradt vagyok, és izgulok :D :D
Sziasztok!
Én is péntekre nem várom, viszont én ma elkezdtem barnazni. Nem nagyon szoktam, régen volt ilyen, de mióta próbálkozunk sosem. Nem tudom, mit gondoljak. Szerintetek? Van még esély?
Egyébként mindig pontos a menstruációm, 28 nap volt sokáig, utóbbi pár hónapban lett 29. De előbb sosem jön.
Na most énis elkezdtem újra reménykedni. A melleim érzékenyek, kellemetlen, ha hozzáér a ruha, a férjem szerint pedig sötétek lettek a mellbimbóim.
Oké, ez lehet premens tünet is, de nekem nem szoktak premens tüneteim lenni, csak derült égből villámcsapásként elkezd görcsölni a hasam, és addigra már vérzek is.
Mizu csajok? Izgultok már? Én nagyon. Általában 28-29 napra szokott megjönni, de múlthónapba 27 napra jött meg. Ha most is 27 napra akarna megjönni, akkor tegnap kellett volna. Tegnap görcsölgetett a hasam, de ma reggelre el is múlt, sőt a mindjárt megjön érzésem is elmúlt.
Borzasztó fejfájásom van, és tegnap alig bírtam lesétálni azt a távot, amit egyébként minden gond nélkül, mindennap leszoktam. Estére meg is fájdult a térdem.
Hétfőig nem tesztelek, nem akarok csalódni. Nincs is itthon terhességi teszt, direkt ezért. Megpróbálok gyógyszertár közelébe se menni.
Én nagyon izgulok.
Nekem ugye szombaton nem kellene megjönne.
Most azt érzem, hogy megfogy sajnos :( :(
A melleim iszonyatosan fájnak, ennyire sose szoktak, meg érzem a hasam is, hogy néha szurkál.
Ebben a hónapban kezdtem el inni az Inofolicot, lehet, hogy az erősíti fel ennyire a PMS tüneteimet.
Úgy döntöttem, hogy vasárnap fogok tesztet csinálni, Predictor Earlyt. Ha az akkor negatív, akkor az már eldőlt, de erre szerintem nem lesz szükség, úgyis megjön holnap vagy holnapután. :(
Többiek?
Én hétfő óta barnázom, mindig mikor azt gondolom, hogy na most megjön, akkor még barna sincs. Bele lehet kettyózni. :D
De valószínűleg nekem meg fog jönni.
Többieknek drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!