Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mennyi esely...

Szerintetek mennyi esely lehet a babára?

Figyelt kérdés

Elore szeretnem megjegyezni hogy csak izgatott vagyok! Tudom hogy mindenkinel mas es nem is vagyok rastresszelve a babara attol fuggetlenul hogy nagyon vagyom ra, inkabb csak izgatott vagyok!

Vitaminokat szedek szinte fel eve cickafark teat is ittam, az egyutt let utan pedig palastfut is.

Szoval elso probalkozas, tojasfeherje nyarok volt illetve ovu teszteltem kivancsisagbol, azt is most probaltam elsore, aznap eros pozitiv volt egyutt is voltunk ugy. Masnap reggel mar halvanyabb pozi volt keso estere pedig mar nega. A tuszorepedest is ereztem mindig erzem hogy melyik petefeszkemben volt a petesejtem. Kb 2napig szurkalt utana jobb oldalt most vagyok pont a 7.napon a melleim egy ponton erintesre faj, leginkabb a bal oldali jobban. Az arcom tele lett apro kis pattanasokkal.

Szerintetek mennyi esely van ra hogy pozi legyen a tesztem egy het mulva? 😊

23/L

2019. nov. 19. 20:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom!☺️ Neked is drukkolok hogy osszejojjon hamarosan!☺️
2019. nov. 20. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!