Ránéznétek a tesztemre?
Azért szedtem szét, mert becsillogott nem lehetett rendesen fotózni
Predictor a teszt neve, soha nem jött ki rajta még semmi, ezért piszkálja a fantáziám, csak az a baj időn túl jött ki
Lehet baba szerintetek vagy inkább száradási?
Engem ez a teszt sose hagyott ketelyek kozott. Ha nem voltam terhes total homezo,, ha terhes voltam(4 nappal mensi elott) azt is tokeletesen mutatta.
Drukkolok Neked, hogy baba legYen!!
Szia! Nekemis pont ilyen volt mult ciklusba, ugy orultem 3x is csinaltam tesztet hogy erosodike , de semmi sem tortent.. gondolom kemiai volt , mert 5 nap keses utan megjott ...
tobbszor teszteltem enis ezzel a markaval es sosem volt rajta szaradasi csik ! Ugyh en drukkolok nagyon :) 3nap mulva tesztelj ugyan ezzel es ha erosodik akkor sikerult :) drukkolok irj msjd :) 💕
Jajj, ne hari, nem írtam..
Megjött végül és a dokim hormon vizsgálatra is beutalt, az első vizsgálat eredményét már meg is kaptam
Valószínűleg azért nincs ovu, mert magas a prolaktin és ösztradiol szintem, ami gátolja a peteérést. A progi szint nézést 16.-án csináltatom meg és dec 18 megyek vissza a 2 eredménnyel az orvosomhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!