Van egy 16 éves lány, aki terhes lett! 14 éves kora óta szed tablettát amit az anyja íratott fel neki. Persze nem jött be, és megesett a baj! Van az anyának felelőssége?
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 18:08
11/13 anonim válasza:
futtatja.. jesszusom betegek vagytok:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
fzttatki k*csög cigányok szoktak.. 95%-ban.
12/13 anonim válasza:
Szerintem, ha egy 16 éves lány elég érettnek érzi magát ahhoz, hogy szexeljen, akkor legyen arra is esze, hogy normálisan szedi a fogamzásgátlót. Amúgy az nem igaz, hogy 14 évesnek nem irnak fel fogamzásgátlót, én pont ennyi idős voltam, amikor a nőgyógyász ezzel akarta beszabályozni a ciklusomat. Ahhoz pedig ismernünk kéne az anyát és a körülményeket, hogy azt eldönthessük, hogy van - e felelőssége.
13/13 anonim válasza:
18:31-es vagyok, már nem vagyok kislány 21 éves vagyok és van egy 12 hónapos kisfiam. Lehet, hogy 14 évesen még kislánynak gondoltál de én igen is érettnek éreztem magam nem csak a szexre hanem a közös életre is a párommal. Ha nem lettem volna az valószínű már nem lennénk együtt és nem lenne gyerekünk sem. De ez mindenkinél másképp van. Nem azon múlik hogy érett-e rá valaki, hogy hány éves. A kor alapján nem lehet ezt eldönteni. Van egy régi barátnőm aki még 18 évesen sem érezte elég érettnek magát a szexre, ember függő. Ki ilyen ki olyan, de minden esetre én nem bántam meg hogy akkor lefeküdtem a párommal és szerintem ő se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!