Lehet beágyazodás kezdete aktus után 9. napon?
Október 30 -án volt a menzim első napja es 6 napig tartott .
A peteeresm a kalkulátor szerint a termekeny napok 8. 9.10. nagyon term. napok 11.12. a peteeresm 13. + még egy termékeny nap 14. ami igaz mert volt áltátszó nyúlós folyásom ezekben a napokban .
Szóval a kérdésem hogy lehet ez beágyazodás kezdete ha 6-án voltunk együtt? 14-én este erős menzi görcsöt éreztem kb. 2percig azt hittem hogy megjön de nem jött meg . Esedékes menzim ideje 27-e a kalkulátor szerint.
Es másnap délelőtt rosszul lettem éves közben egy pár percre olyan rossz közérzet jött rám hogy gyorsan vert a szívem .
Én csak a tapasztalatomat írom le.
Félidőbe voltunk együtt párommal. Rá 6 napra menzesz szerű görcseim voltak. Után néha egy pici kis szurka volt.
A 11,12,13 dpo-n olyan erős görcseim voltak, hogy azt hittem megfog jönni, a nemvárt napján pedig elmúlt minden, majd jöttek a másfajta görcsök.
Azóta már lassan 12 hetes a pici babám🥰🥰
Köszi hogy írtál !
És gratulálok a picurhoz! :)
Akkor lehetséges hogy elkezdődött a beágyazodás?
Van már egy 6eves kislányom de nála nem éreztem ilyet !
Azert is érdekes mert nála pecsételő vérzésem volt 3 napig.
Meg csak hasszurkat éreztem akkor es utána jöttek az enyhe görcsök .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!