Mindjárt megjön érzés. Remenykedhetek?
Figyelt kérdés
Egy hete kB minden reggel úgy ébredek hogy mindjárt megjön érzésem van, néha napközben is érzem de csak pár percig de még sehol semmi, mert holnap lenne a nemvárt. A mellém is érzékeny, a mellbimboim ki vannak száradva és azok is érzékenyek. Tesztet meg nem akartam csinálni, várom hogy megjön vagy mégsem. Szerintetek reménykedhetek vagy ez inkább azt jelezte egy héten át nekem hogy meg fog jönni???2019. nov. 14. 09:30
11/18 A kérdező kommentje:
Ne legyen igazad :(
2019. nov. 14. 11:41
12/18 anonim válasza:
Nekem sokáig mindjárt megjon érzésem volt!
30hkm.
13/18 anonim válasza:
Én is így vagyok. Holnap van a nem várt napja, de 5-6 napja görcsölök mintha megjön e, de semmi meg ugye nem is volt itt az ideje. Előző terhességnél nem volt ilyen csak simán nem jött meg, ezért bizonytalan vagyok.
14/18 A kérdező kommentje:
Na majd holnap kiderul mindkettőnknek, majd írj hogy mi a helyzet veled :*
2019. nov. 14. 16:33
15/18 anonim válasza:
13-as vagyok. Én sajnos nem bírtam ki, reggel csináltam 1-et. 🥺😂 De semmi sajnos, szóval én nem reménykedem mert első gyermekkemmel már előtte 2 nappal full pozi volt. Fél éve eddig nem sikerül.
16/18 anonim válasza:
Nem biztos hogy nem sikerült. Próbáld meg holnap újból, hátha!
18/18 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött:(
2019. nov. 18. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!