Mi a véleményetek erről az esetről?
A barátommal most próbálkozunk. Egyikünknek sem volt még semmi. Félek mikor felhúzta a gumit előváladék lehetett az ujján, és azzal csipte össze az óvszer tetejét nem tudom mikor ért előtte magához, ébredés után volt ez. Nekem fájt, így nem folytattuk, megujjazott helyette.
Ebből lehet valami? Legbelül érzem hogy nem, de az eset óta állandóan lehetetlenebbnél lehetetlenebb megtermékenyülésekről hallok, de lehet csak kiéleződött a figyelmem ezekre... Lehetek terhes?
Ja és érdekességből elkezdtem hőmérőzni is, a mostani hónapot itt látjátok. (NEM fogamzásfogamzásgátlás miatt, csak érdekel)
Annyit még hogy azóta (kb 3 nap) becsételek, barnázok. Lehet hogy átszakadt a szüzhártyám a próbálkozás során vagy csak fel lett sértve? Legközelebb is ennyire fog fájni?
Remélem tényleg nem lesz akkor ebből baba
Húzz innen másokat basztatni.
Gondolom mikor te először csináltad te sem voltál benne profi. Sőt akinek ekkora pofája van anonimben, kicsi a pöccse, legalább is ezt mondják. Vagy válaszolj rendesen vagy takarodj. Nincs erre szükségem. Ahhoz meg semmi közöd ki mikor kezdi el és akar 14 éves akár 26 mindenkinek valahol el kell kezdeni és bizony az elsőnél nem vagy olyan tapasztalt. Az meg hogy az ember utána olvasson... hogy tud itt a neten olyan is van aki ugy esett teherbe hogy csak ránéztek. Nem lehet tudni mi igaz mi nem. Ezért kérdeztem az én esetem reméltem valami normális rám talál mint az első válaszoló és képes válaszolni, nem mint egy degenerált kötözködő, unatkozó tizen éves majom aki nagyra van magával. Mert ilyennek tűnsz a válaszaid alapján. Na pápá, menj vissza verni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!