11/27 anonim válasza:
7. vagyok. Miért lettem lepontozva? Ebből még bármi lehet, én csak a saját tapasztalatomat írtam le.
12/27 anonim válasza:
Szerintem igen. :) 1-2 nap múlva teszteli ujra!
13/27 anonim válasza:
Haaaaaat valami dereng!
Drukk, hogy baba legyen :)
14/27 anonim válasza:
En is le lettem pontozva,Mert negativot mertem irni egy negativ tesztre! En is latom amirol ti beszeltek,de ez sajnos negativ ... 9 es voltam
15/27 AkireM válasza:
Mikor tesztelsz ujra kerdezo? :)
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hétfőn reggel tesztelek újra.
Mostanában kellett volna megjönnie, egyelőre semmi, csak erős mellfeszülés, emelkedett reggeli testhő és kisebb görcsölgetések.
2019. nov. 10. 11:43
17/27 anonim válasza:
Szerintem pozitív és a holnapi is remélem az lesz. Én is tesztelek holnap. Drukk neked.
18/27 AkireM válasza:
Teszteltel ?
Én majd holnap :) en tesztjeim is ilyenek :) de en inkabb arra gondolok hogy ez inkabb kemiai olyan kis halovany :/
Drukk irj majd :)
19/27 anonim válasza:
Ennel halovanyabbkent indult mindhárom gyerkőcöm, szóval drukkolok!
Neked is, utolso :)
20/27 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nekem is kémiai, a ma reggeli tesztem ugyanígy néz ki (facelle), és már volt egy pici barna pötty is a papiron szóval valószínűleg meg fog jönni...
Úgy látszik már az sem számít hogy már napok óta késik, simán megjöhet barmikor.
Azért még reménykedem, amíg nem vérzek rendesen.
2019. nov. 11. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!