X-epil második csík eltűnik?
Szinte minden fajta teszten látszik a második csík amíg szívja fel a vizeletet. Sokan ezért megtévesztőnek találják. 3-5 perc után kell ránézni, és akkor látszik a valóság :D
engem 7 év alatt sose csapott be az x-epil, ha volt rajta csík terhes voltam, vagy valami elindult, és kémiai lett, akkor pl nem erősödött. Amikor terhes voltam viszont az x-epil mutatta ki kb a legkésőbb, ennek oka, hogy kevésbé érzékeny mint a többi teszt.
Igazából minden teszt tökéletesen működik, csak, ha türelmetlenek vagyunk, mensi előtt tesztelgetünk, és évek óta próbálkozunk ott is látunk csíkot, ahol nincs:D Hibás tesztek léteznek, de alapvetően mindegyik teszt működik, ha van kimutatható hcg akkor van terhesség az más kérdés, hogy jaj valakinek halvány pozi, aztán megjön mégis. Nem a teszt a hibás, csupán nem sikeres a terhesség és kémiai terhesség lévén meg is szakad. Ettől még a teszt igazat állított. Na mindegy is, ez csak az én véleményem... 7 év alatt ellőttem kb ciklusonként 5 tesztet, ha nem többet... és bizony nem találkoztam rossz fajta teszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!