Pajzsmirigy, terhesség, vetélés?
Menj el sürgősen egy jó endokrinologushoz, hogy írja ki a Letrox/Euthyrox gyógyszert.
Én hamarabb lettem terhes mint hogy kiderült az alulműködés, el is ment 5 hetesen a magzat. Nem mondom hogy veled is ez lesz persze, de terhesség alatt még fontosabb a pajzsmirigy hormon megfelelő pótlása főleg az elején! (az én értékeim még rosszabbak voltak mint a tiéd, nekem 6 felett volt a tsh, azóta szépen viszi lefelé a gyógyszer).
Én ikrekkel voltam várandós, de sajnos mikor kiderült a 9. héten, hogy ketten lettek volna már nem éltek. Házidokim még az 6. héten kérte a tsheredményt, de csak a missed ab után lett meg 4.8 Nekem bizony ket emvriónál már ez túl rossz eredmény volt... egy embrióval még rendben lehet mert sikerült is és tényleg nem az a horror magasság. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, ilyenkor a 16. hétig a te hormonaidat használja a pici, utána lesz sajátja, ezért szokott gondot okozni, ha valakinek kezeletlen. De még egyszer mondom, ha már endokrinológus szerint is belefér, ha eddig kitartott nem lesz gond :) Boldog és egészséges babavárást!
Azóta egyébként van már egy 2 éves kisfiam, azóta is letroxot szedek pajzsmirigyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!