4 nappal ovu előtt sikerülhetett?
Figyelt kérdés
Ha péntek éjjel voltunk együtt , és kedden volt az ovu akkor sikerülhetett a teherbeesés?2019. nov. 3. 14:56
1/2 anonim válasza:
Már ne haragudj, de mi ezt honnan tudjuk? Nyilván van akinek sikerült 4 nappal ovu előtti együttlétből a gyerek, van akinek meg nem. Mi értelme van az ilyen kérdéseknek? Majd százalékot vonsz az igenleges és nemleges válaszokból, és amelyikből több van, annak hiszel? Vagy én vagyok ennyire sötét, hogy nem értem?
2/2 anonim válasza:
A spermium ritka esetben max 5 napig életképes, de ez RITKA! Átlagosan 2-3 napig élnek, tehát majdnem biztos, hogy nem sikerült, én nem reménykednék, de persze a számokból láthatod, hogy nem 0 az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!