Szerintetek ez pozitiv-e? 7 nappal az együttlét után készült 20-as érzekenységű
2019. okt. 30. 15:34
11/15 anonim válasza:
Egy biztos, 7 nappal aktus után, akkor is lehetetlen, hogy legyen hcg a szervezetedben, ha egy órára rá megtermékenyült a petesejt. Ha még is pozi lenni, akkor egy korábbi aktusból csak és kizárólag. Valami van a teszten, de inkább hibásnak mondanám. Alapból kell 8 nap a beágyazódásik és még két nap, hogy kimutatható hcg legyen a vizeletben és akkor még nem beszéltünk arról, hogy még kellene 1-2 nap a megtermékenyülésig. Tehát 7 nap az biológiai képtelenség.
Ha aktus után akarsz tesztelni, akkor meg kell várni a 14 napot. De akkor is csak, ha aktus után 2 napon belül volt ovu, mert hiába az aktus, ha nem volt ovu.
12/15 A kérdező kommentje:
A 11-ik napon is teszteltem, 10es erzekenysegut es negativ lett. Viszont nagyon duzzadnak a melleim, nagyon aluszékony vagyok, többször is indokolatlanul egyszer csak hányingerem lesz napkozben, es több nasiz kívánok. Lehet, hogy meg fog jönni, de lehet baba a dologban? Teszteltek meg az aktus utani 14. Napon is, de kivancsi vagyok a tapasztalatokra.
2019. nov. 5. 18:01
13/15 anonim válasza:
Még a 11. nap is korai. Hányadik ciklusnapodon vagy? Hány napos szokott lenni a ciklusod?
14/15 A kérdező kommentje:
21-96 nap kozott akarmikor, korai petefészek kimerülésem van. Nem is biztos hogy van ovulációm. Ezért sötétben tapogatózok. Ha aktus utáni 13 nap delutánján 10-es érzékenységűvel negatívat teszteltem, akkor biztos, hogy nem is vagyok terhes?
2019. nov. 6. 19:13
15/15 anonim válasza:
Értem. Sajnos nem valószínű, hogy terhes vagy, ha az sem biztos, hogy van peteérésed. Persze csodák néha történnek. Inkább hibás lesz ez a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!