Lombikkal kapcsolatos kérdés. Kinek hogy volt?
A Kaáliba jártok Debrecenben? Mi Szegedre jártunk, ott végig nagyon kedvesek voltak és sikerült is az első beültetés, csak sajnos a babát elvesztettük, biokémiai terhesség volt. Ez volt augusztusban. Januárban kezdtük volna a másodikat, de közben októberben spontán teherbe estem, 26 hetes vagyok. Ezt csak azért meséltem el, mert bár nem tudom, mi az oka annak, hogy a lombikra kényszerültetek, de ez a járvány miatt kialakult időszak több esélyt ad az összebújásra, hátha! 🤷♀️🙂
Egyébként határozott, vagy határozatlan időre zártak be ezek az intézetek?
Debrecenbe járunk, de nem abba a részbe, ami a Kaálié, hanem abba, ami az egyetemé. Egyelőre annyit tudok, hogy most szünetelnek, majd április 11 után (ha feloldódnak a korlátozások, ha nem, akkor később) felhívom őket, hátha tudnak már pontosabb infót.
A lombik azért szükséges válunk, mert a férjemnek sajnos nagyon rossz a spermaképe, így szinte lehetetlen természetes úton a terhesség. Minden kivizsgálás megvolt már, amit el lehet képzelni, sehol nem volt olyan elváltozás, ami ilyen szintű lomlást kellene, hogy okozzon. Sajnos abba a kevés százalékba esünk, akiknél valószínűleg sosem fog kiderülni, hogy mi okozza a meddőséget.
Nagyon sajnálom, ez a legrosszabb.. Mikor anno már a kivizsgálások mentek az itthoni nőgyőgyászommal, már csak a petevezeték átfúvás volt hátra, és szinte imádkoztam, hogy most már derüljön ki valami, tudjam meg, mi a baj, mert úgy célzottan tudunk tovább haladni és orvosolni a problémát. Hiszen addig minden eredményünk tökéletes volt. Hát ki is derült..
Szóval tudom, miről beszélsz. Nagyon nehéz ez az egész, és olyan lassan is halad minden.
Kívánom, hogy minél hamarabb tudjátok menni és minél hamarabb a kezedben tarthasd a kisbabátokat! 🥰
Írj majd a fejleményekről, akár itt, akár privátban! 😘
De jó, gratulálok a babákhoz, jó egészséget és csodálatos találkozást kívánok nektek 😍❤️
Kedves kérdező! Itt már egyenes az út, végre tudni, hogy mi a baj, már csak ki kell javítani "hibákat". 😊 Erre gondoltam legutóbb, hogy az már nyugtató, ha tudjuk, hol a bibi. Az ismeretlen eredetű meddőségnél, szerintem, nincs rosszabb a világon, hogy nem tudod, mit kellene kezelni!
Kitartást kívánok mindenkinek és várom a fejleményeket. 😍
Közben az én babám ma már 4 hetes, itt szundizik a karjaimban ❤️😍
Puszi mindenkinek! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!