Mėhnyàlkahàrtya vastagsàgot mi befolyàsolja?
Figyelj,mi sem maganba mentunk.
Tapolcara jartam TB tamogatottan. Amugy inszemnek indult csak lombik lett belole.
Haaat az en ferjem sem akart,sztem ez a ferfiaknal kenyes kerdes.
Azert probalj meg vele beszelni tobbszor hogy ez neked mennyire fontos stb. Ha szeretne gyereket,elobb utobb bele fog menni :)
akkor ez tök egyszerű,mert úgy néz ki nálad van a hiba,nyílván nem lehet tudni,hogy férjednél miujság,de már ez is tök jó! feküdj rá nagyon a diétára,meg a sportra,idd az inozitolt,nem tudom kell e metet szedned,de érdemes konzultálni dokival erről, szedj méhpempőt is,nekem az nagyon sokat segített,meg told az e vitamint is h vastagodjon a nyálkahártya. Van egy csomó jó ötlet,meg praktika,és lehet h simán összejön a baba,de ugye az IR miatt a vetélés fennáll korai szakaszban,ezért brutál fontos,hogy a diétát brutál kőkeményen tartsd be,meg a sportot.
Ne engedd el ezt a dolgot,hanem gyúrj rá :) én drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!