Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt mindig szellemcs...

Facelle teszt mindig szellemcsikos?

Figyelt kérdés
A vizeletsugarasat vettem.
2019. okt. 28. 16:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

Enyém ilyen volt. Képen nem latszik annyira, mint élőben latszott. Hatalmas csalodas volt amikor vegul idoben megjott. Én többet nem tesztelek nemvárt előtt.

[link]

2019. okt. 28. 19:39
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen en se veszem ezt inkabb pozinak. Utana olvastam hogy sok mindenkinek lett hasonlo es utana meg megjott :(
2019. okt. 28. 19:49
 13/24 anonim ***** válasza:
Azért nagyob drukkolok! Holnap utan próbáld ujra, ha erősödik, az biztató. Előző voltam :)
2019. okt. 28. 20:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem várt előtt mindig kockázatos tesztelni, mert lehet, hogy elindult valami de megszakad a dolog és megjön, de lehet, hogy marad.Holnap vagy holnapután tesztelj, ha erősödik az nagyon jó jel.
2019. okt. 28. 20:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanilyen volt múlt hónapban nekem is, aztán megjött időben.
2019. okt. 29. 07:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez pozi, viszont mivel érzékeny teszt, nem várt előtt, bármi lehet. Becsapni nem csap, csupán elindul valami, tehát van terhesség, csak nem biztos, hogy marad is, ezért rossz korán tesztelni, nekem is volt ilyen, de minden más teszt is halvány pozi... 4 féle teszt, mégis megjött... nem a teszt csap be, hanem gyakran termékenyül meg petesejt, gxakrabban mint gondolnánk, csupán mensivel vége is szakad. Ezért kétesélyes ilyenkor a dolog. 2 nap múlva tesztelj még egyet, ha látható erősödés, akkor biztos lesz a terhesség is, ha minden rendben. Drukkolok, de még tényleg ne éld bele magad.
2019. okt. 29. 08:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nekem ilyen lett a mai facelles tesztem , ma kellene nem megjönnie, de már 3 nappal ezelött is volt két csíkom igaz az predictoros teszt volt.

2019. okt. 29. 11:08
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó, ez egyértelmű pozitív!Halk gratula!😊
2019. okt. 29. 11:50
 19/24 A kérdező kommentje:
17es ez szep pozi teszt! En meg varok, csak akkor ismetelek ha nem jonne meg. A melleim fajnak meg erzekeny de az a kozelgo menzi miatt is lehet.
2019. okt. 29. 15:13
 20/24 anonim ***** válasza:
17 es vagyok , köszönöm szépen!! :) A melleim nekem is fájtak /fájnak , nemvárt előtt 1 héttel , ugyanúgy , mint mikor megszokott jönni.
2019. okt. 29. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!