Mit gondoltok, lehetek terhes?
körülbelül 3 hete hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését, azóta próbálkozunk párommal a gyermekáldás érdekében.
Pénteken kezdődött minden, az esti órákban fejfájás, egész napos alhasi szúrkálás, hányinger, sokszor járok wcre.. tegnap este annyira rosszul lettem, hogy be kellett menni az ügyeletre, ugyan ezzel a fejfájásos, hányingeres problémával. Dokinak is mondtam, hogy próbálkozunk a kisbabával, arra is gondoltam, hogy ezek a terhesség tünetei is lehetnek, megnyomkodta a hasamat, és azt mondta, negatív ( nemtudom, az orvos egy pár napos/hetes terheséget ki tud e tapogatni ). Az alhasi szúrkálás azóta is van! Azt tudni kell rólam, hogy abszolút nem vagyok fejfájós, körülbelül évekkel ezelőtt fájt utoljára a fejem.. Éreztem, hogy valami nem oké, valami megváltozott, mondtam is a páromnak, hogy ha most nem vagyok terhes, akkor beteg vagyok..
nektek mi a véleményetek erről?

"nemtudom, az orvos egy pár napos/hetes terheséget ki tud e tapogatni"
Tapogatnia sem kell, mert veled ellentétben ő tudja, hogy a terhességi tüneteket a HCG hormon okozza. Ha lenne benned HCG, lenne pozitív teszted. De nincs. Nem vagy terhes.

Amikor májusban letettem a fogamzásgátlót, nagyon hasonló tüneteim voltak az első hónapban, fájt a fejem, szédültem. Plusz annyira fájt a hasam két napig a remélt (de, mint végül kiderült, meg nem történt) ovuláció után, hogy alig tudtam menni. De terhes azóta sem lettem, mert a múlt hónapig még nem állt helyre a szervezetem működése, a múlt havi volt az első minden szempontból rendben lévő ciklusom, amelyben tüszőrepedés is volt.
Légy türelemmel.

A doki a méhedet tapogatta. Terhesség alatt más. Szóval igazat mondott.
Nem akarok bunkó lenni, de ideje lenne elolvasnod mindent az emberi szaporodásról, de főleg a terhességről és annak szakaszairól mindent. Mert különben minden furcsaságról azt fogod gondolni hogy babát vársz, idegesesz leszel, pánikolni fogsz. De így rágörcsölve nem fogsz egyhamar teherbe esni
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!