Nemvárt előtt pár nappal kinek voltak terhességi tünetei és mik voltak azok?
Figyelt kérdés
3 éve próbálkozunk és ebben a hónapban más dolgokat érzek mint eddig.Egész nap aludnék ha ébren vagyok émelygek és éhes vagyok egyszerre.Nagyon szúrkál a petefészkem az alhasam.Néha abba marad aztán folytatódik.Ezt 3 napja érzem.kb 4 nap múlva esedékes a mensi.2019. okt. 27. 15:25
11/19 anonim válasza:
Premens tünetek voltak, viszont egyszer nagyon elszédültem. De csak utólag jöttem rá, hogy miért :)
12/19 A kérdező kommentje:
Felbátorodtam ,hogy sokan előbb teszteltetek☺️de sajnos negatívra sikerült bár nem lepődtem meg.Erre számítottam.Szép magas a hőm úgyhogy várok türelmesen.A lepontozóknak üzenem ,hogy ez pont egy olyan téma ahol nincs helye az ellenségeskedésnek.Ha valaki segítő szándékkal leírja vele mi történt nem érdemli a negatívat.És köszönöm a szaporodó válaszokat☺️
2019. okt. 28. 05:41
13/19 anonim válasza:
Szia! Nekünk 2,5év után jött össze, már én sem hittem, hogy sikerül. Nekem az első tünet a 8.dpo-n kezdődött. Nagyon szomjas voltam, rengeteget ittam, pedig rám nem jellemző. Utána másnap teszteltem, és már halvány pozitív volt a facelle :) Az első terhességemnél 10.dpon rosszul lettem a parfümök illatától, olyan volt mintha mindenki parfümben fürdene :D Ne add fel! Drukkolok!
14/19 A kérdező kommentje:
Jaj de jó gratulálok kedves előttem szóló.Én még várok.Nem tesztelek.Várom hogy túllépjem a nemvárt napját.Esetleg el tudnád mondani nekem ,hogy mi segített ennyi idő után teherbe esni?!Nekem a nőgyógyászom Gynositolt ajánlott azt szedem kettesével 1 hónapja.
2019. okt. 29. 18:07
15/19 anonim válasza:
Hát megmondom az őszintén, én is mindent kipróbáltam. Méhpempő, inofolic, teák, vitaminok, barátcserje. Aztán elmentem aviva tornára, heti 2-3-szor csináltam itthon, és az első hónapban összejött. Férjem is csinálta velem :) Szerintem nekünk ez hozta meg a sikert. Drukkolok Neked!
16/19 anonim válasza:
Én ma teszteltem negatívat, péntekre nemvárom. Írd majd meg, hogy veled mi lett. Hátha adsz egy kis reménysugarat
17/19 A kérdező kommentje:
Aviva torna...utánna járok☺️
Holnapra nem várom úgyhogy izgalmas kedves előttem szóló.Szurkolok neked is nagyon.Most elmúltak az erős görcsök ma nagyon sokat aludtam.Még jó hogy szabin voltam.Nem vettem új tesztet,kivárom.Mellem továbbra sem fáj viszont semmit nem birok elviselni aminek gumis a dereka.
2019. okt. 30. 18:31
19/19 A kérdező kommentje:
Volt egy kis zsákocska de nem sikerült megtapadnia.Úgyhogy új hónap új lehetősség Köszönöm mindenkinek a válaszokat az érzésem nem volt alaptalan.Attól függeltlenül hogy nem sikerült.
2019. dec. 10. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!