9. napja késik, mikor merjek tesztelni?
Akár most is. Ennyi késés után már szerintem a reggeli vizelet sem szükséges
Megy a drukk
Nekem 10-es facelle teszt (2019-ben az kapható) nemvárt napján halványan mutatta, annyira halványan, hogy akartam látni, azért láttam. Két nap mulva ugyanazzal a fajtával erősebbet teszteltem :)
Mivel volt vetélésem szaladtam a dokihoz átbeszélni a továbbiakat, progeszteront írt a biztonság kedvéért. Utána nem teszteltem, mert úgyis a következő mérföldkő a szívhang megléte, ami hálistennek megvan. Szépen fejlődik a Kincsem <3
Remélem sikerül meglátnod a második csíkot a teszten!
Ketteske vagyok
Facelle tesztet ajánlom én is. Rossmann, 400ft a mártogatos, a kazettáson nekem mindig van második csík, inkább a papír csikot vedd.
Nekem mult hónapban volt kémiai terhesség, valószínű nem maradt meg a baba, 3 napos vérzésem volt.
Elötte a Facelle halvány, de egyértelmü lett. Várom a teszted 😊😊
9nap késésnél mikor tesztelj? Ez most komoly kérdés, egy gyerekkel a hátad mögött??
Nem a tesztre pisiléstől leszel terhes... Ha az vagy, akkor az vagy, ha meg nem vagy terhes, attól nem leszel terhesebb, hogy remegve vacogsz a tesztelésen, mert már mondjuk sokat estél pofára korábban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!