Szerintetek ez pozitiv?
Figyelt kérdés
Masod percek alatt megjelent a masodik vonal de elegge halvany...
Bepanikoltam es vettem egy digitalisat is de az azt irta hogy nem vagyok az szoval akkor most mi van ? Valaki hasonlo helyzetbe? Ezen a heten kene megjonnie ...
Masoid eles probalkozos honap, es okt 11.en volt egy barna pecsetem de csak egy csepp ... talan meg korai lenne ?
2019. okt. 23. 21:06
11/19 anonim válasza:
Utolsó: nekem nemvárt után 4 nappal is pozitívat mutatott, majd megjött. Van ilyen is, olyan is..
12/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat, ma reggel 3 tesztet csinaltam ugyanabbol a vizeletbol es negativ lett.
Ami igazabol elszomorit az az hogy egy 8 euros teszt hogy tud tevedni ...
Na de a remeny hal meg utoljara es meg varok szepen 1 es fel hetet :)
2019. okt. 24. 21:37
13/19 A kérdező kommentje:
*mar ugy ertem azt hogy ugyanabbol a vizeletbol hogy a reggeli elso vizeletbol az osszeset :)
2019. okt. 24. 21:38
14/19 anonim válasza:
Pedig pont ezt írtam, hogy a kémiai terhesség létező dolog amit korán teszteléssel megtudsz, tehát nem a teszt a hibás, mégis le lettem pontozva pedig a jó szándék vezérelt
15/19 A kérdező kommentje:
#Utolso en mindenkinek adtam egy zold pacsit, en is olvastam rola de nem akarok begojozni, szoval inkabb ejtem a temat amig 100% biztos nem lesz a dolog...
2019. okt. 25. 12:55
16/19 dzsenike94 válasza:
Erre mit mondtok csajok? Medi lab ! 4 nappal mensi előtt!
17/19 anonim válasza:
Értelmezhetetlen a kép minősége miatt.
19/19 Cica1403 válasza:
Furcsa.... Van csík de fehér pedig időben elolvastam, ti lattok rajta valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!