Nem merek tesztelni, félek?
Figyelt kérdés
27 napos ciklusaim vannak, ma kellett volna megjönnie. Félek tesztelni, pár napja negatív volt a Gábriel teszt. Ha ma negativ lenne, az már tuti nem lesz baba? Félek a csalodastól.2019. okt. 23. 16:58
1/13 anonim 

válasza:

Du. 5 óra van, ma már ne tesztelj. Legelőbb holnap reggel, első vizeletből, ha addig nem jön meg.
2/13 anonim 

válasza:

Félsz?
Az megvan, ha nem vagy terhes akkor ma is negatív a teszt meg egy hét múlva is az? Attól hogy félsz, nem változik át, te jó ég.
3/13 anonim 

válasza:

Még ha negatív is, akkor se kell csalódottat játszani, mert új ciklus jön, új esély. Bízni kell.
4/13 anonim 

válasza:

Szerintem se tesztelj ma már, inkább majd reggel. És akkor se Gabriellel, hanem valami érzékenyebb teszttel (Predictor early, Facelle). Úgy tudom, hogy a Gabriel 25-ös, nem csodálom, hogy napokkal a nem várt előtt negatív lett.
5/13 anonim 

válasza:

Ha félsz, ha nem, a tényeken úgysem tudsz változtatni. Hamar teszteltél. Ha újból tesztelsz és negatív, nem vagy terhes.
6/13 anonim 

válasza:

Félni a medvétől kell. A terhességi teszt nem esz meg.
7/13 anonim 

válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. Ha nem bírsz feldolgozni egy negatív tesztet, akkor hogy akarsz majd megbírkózni a gyereknevelés kihívásaival? És mielőtt nekem esel, hogy nem tudom, hogy mi a csalódás: két és fél éve próbálkozunk sikertelenül, és volt már kémiai terhességem is, szóval igen, tudom, hogy miről beszélek.
8/13 A kérdező kommentje:
Tudom mi az a csalódás. Van 2 gyermekem, volt 3 vetélésem, előző hónapban kémiai terhesség.... És igen, félek a csalodastól, nincs ebben semmi szégyen.
Köszönöm a válaszokat
2019. okt. 23. 19:15
9/13 anonim 

válasza:

Tesztelj holnap reggel első pisiből. De ne Gabriellel, valami érzékenyebb teszttel.
Átérzem a csalódást, volt benne részem.
10/13 anonim 

válasza:

Hűha, megy a lepontozás úgy látom... Pedig semmi sértő nem volt idáig a válaszok között, de a tény az tény... Ne legyetek már ennyire gyengék, tessék összeszedni magatokat! Éppen lombikra készülök a férjemmel és sosem voltam még ennyire bizakodó, mint most. Nem szabad feladni, meg ennyire átengedni a félelemnek a gyeplőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!