Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy hete görcsölök, pedig nem...

Egy hete görcsölök, pedig nem szoktam. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Miért van ez? Lehet hogy van valami probléma? Vagy elértük amit szeretnénk? (baba)

Szept.25-én abbahagytam a fog .gátló szedését.29-én megjött.Majd legközelebb rá 40 napra november 08-án volt mensim, azóta még nem jött meg,de kb. egy hete görcsölök mint amikor meg szokott jönni, de eddig még sohasem görcsöltem ennyire előre, mensi előtt 1-2órával csak.A melleim is egy icipicit érzékenyebbek mint voltak.Mi lehet a baj?Vagy baba van a dologban?Szeretnénk!Köszi aki válaszol!Remélem ezt a kérdésem nem törlik megint mert az előbb is törölték igy nem láttam a választ.

2007. dec. 10. 12:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lehet, hogy arról van szó, hogy még nem állt be a mensid. Én a tablettát 2 évig szedtem és utána 3 hónapig másként védekeztünk. Aztán 1 év telt el mire sikerült teherbe esnem. Nem tudom, hogy ezzel segitettem-e? Menj el egy UH-ra és választ kaphatsz a kérdésedre. Drukkolok!
2007. dec. 10. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!