Egy hete görcsölök, pedig nem szoktam. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Miért van ez? Lehet hogy van valami probléma? Vagy elértük amit szeretnénk? (baba)
Szept.25-én abbahagytam a fog .gátló szedését.29-én megjött.Majd legközelebb rá 40 napra november 08-án volt mensim, azóta még nem jött meg,de kb. egy hete görcsölök mint amikor meg szokott jönni, de eddig még sohasem görcsöltem ennyire előre, mensi előtt 1-2órával csak.A melleim is egy icipicit érzékenyebbek mint voltak.Mi lehet a baj?Vagy baba van a dologban?Szeretnénk!Köszi aki válaszol!Remélem ezt a kérdésem nem törlik megint mert az előbb is törölték igy nem láttam a választ.
2007. dec. 10. 12:32
1/1 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy arról van szó, hogy még nem állt be a mensid. Én a tablettát 2 évig szedtem és utána 3 hónapig másként védekeztünk. Aztán 1 év telt el mire sikerült teherbe esnem. Nem tudom, hogy ezzel segitettem-e? Menj el egy UH-ra és választ kaphatsz a kérdésedre. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!