Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet kicsit buta kérdés. De...

Lehet kicsit buta kérdés. De csak azokon a napokon lehet teherbeesni amikor peteeres van? Van rá esély hogy utána pár nappal is? Oktober 17en kellene megjonnie az az holnap.

Figyelt kérdés
Két teszt is pozitiv lett szeptemberben aminor volt a peteeresem nem voltam egyutt a parommal!!
2019. okt. 16. 21:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Fogantatás csak peteéréskor történhet, de azt nem tududhatod biztosra,(kivéve, ha orvos nem követte nyomon ulthanggal vagy nem csináltnál ovu tesztet) hogy ez pontosan mikor volt.
2019. okt. 17. 07:10
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
A hímivarsejtek nem élnek 3-4 napig!
2019. okt. 17. 13:18
 13/18 A kérdező kommentje:
3nappal utána voltunk egyutt majd következöleg pedig 1-2 nappal elötte.. de azt olvastam hogy ezt még a teszt nem mutassa.. vagy megis?
2019. okt. 17. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:

*egyébként, mutatja.

Nem értem a problémát, pozitív a terhességi teszted, akkor terhes vagy. Innentől nem teljesen mindegy, hogy pontosan melyik nap fogant? Ha csak a pároddal voltál együtt, akkor meg főleg, hiszen nem az a kérdés, hogy ki lehet az apa.

2019. okt. 17. 19:35
 15/18 A kérdező kommentje:

Igy van a kerdes nem az. Ha az lenne nem ide irtam volna hanem apasagi tesztre mennek szerintem mint minden mas ember..

A kerdesem arra utalt volna hogy mas napokon is lehet teherbe esni vagy csak pont akkor.. hogy most a teszt rossz vagy valojaba jon a pici..

2019. okt. 17. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha pozitív a teszt, akkor jön a baba.

"3nappal utána voltunk egyutt majd következöleg pedig 1-2 nappal elötte.."

A peteérés előtt 1-2 nappali együttlét egészen tökéletesen alkalmas arra, hogy baba legyen belőle.

2019. okt. 17. 20:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Erre voltam kivancsi :) köszönöm
2019. okt. 17. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok, kedves 12-es:

[link]

[link]

[link]

angolul pár:

[link]

[link]

[link]

Köszi a lepontozást.

2019. okt. 18. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!