Nem várt helyett fehér krémes folyás mire utalhat?
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod! :)
Nagyon várom, hogy bármi jele lehessen a terhességnek.
Nekem még sajnos nem lehet, mert hétfőn volt az ovulációm.
Viszont túlságosan elemezgetem magam és ma, illetve tegnap is fehér folyásom volt.
Ovulációkor átlátszó volt.
Várom, hogy majd néhány nap után fog-e valamit változni, vagy bármi egyéb jelet tapasztalok-e. Amit gyanítok, hogy nagyrészt csak beképzelem majd, de hát ezzel sem tudok mit csinálni. :)
Jó babavárást a hátralévőkben még :)
Köszönöm szépen, én pedig drukkolok neked!
Nekem mindenki azt mondta hogy engedjem el a témát, meg ne figyeljem magam, de pl. A hormonmentes oldalról én rengeteget tanultam saját magamról és baromi érdekes volt figyelni a jeleket. Persze ezt nem arra értem,hogy nagyon rágörcsöltem volna a témára vagy hogy csak emiatt lettünk volna együtt a párommal, de szerintem aki babát szeretne az nem tud nem rágörcsölni valamilyen szinten, úgyhogy én biztos nem mondok senkinek olyat,hogy engedje el, meg foglalkozzon mással. Igenis foglalkozzon azzal amit szeretne és tegyen meg érte mindent amit tud. Nekem nagy segítség volt pl. A méhpempő fogyasztása. Eleinte borzalmas íze volt de meg lehet szokni. A férjem is ette minden nap. Ha ezt nem próbáltad még akkor ajánlom teljes szívemből 🥰
Köszönöm szépen! :)
A méhpempőt már hallottam, azt hiszem ki fogom próbálni. :)
Próbálom magam mással lekötni, de nagyon nehéz ám. Magamra kell erőszakolnom azt is, hogy dolgozzak is, ne csak ez járjon a fejemben. Az az érdekes, hogy amíg nem kezdtük el most ismételten a próbálkozást, egész jól el tudtam vonatkoztatni. Most, hogy ismét ráálltunk, most azt érzem, hogy soha nem telik el az idő. Az első két terhességemnél nem volt ilyen nehéz. Azoknál akkortól nem tudtam leakadni a témáról, amikortól sajnos elkezdtem vérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!