Fogamzásgátló után, baba?
Olyanok válaszára lennék kíváncsi, akik fogamzásgátlót szedtek gyermek tervezés előtt. Mennyi idő volt még vissza állt a menstruáció? Hányadik hónapban fogant meg utána a baba?
Én több, mint 3 éve szedem. Előtte nagyon problémás, fájdalmas, 7-8 napig elhúzódó vérzéseim voltak, brutális mennyiségben. Volt, hogy az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy a hátam közepéig véres a hálóing. Előre félek mi lesz, ha abba hagyom a fogamzásgátlót, ezzel "álom" a vérzésem, ahhoz képest. 3 napig tart kis mennyiségben stb. Másfél év múlva lesz kb esedékes, hogy abba hagyom. Tapasztalatok érdekelnek.
Bocsánat, nem vagyok a megfelelő személy, csupán az egyik felére tudok válaszolni, egy ismerősöm szedett fogamzásgátlót évekig és ahogy abbahagyta elsőre terhes maradt. Megse jött a mensije.
Illetve a sok sok olvasgatás után úgy gondolom az eredeti "régi" menstruáció nem szokott visszatérni. Nyilván lehetnek gondok, de alapjáraton is évek múlásával változik fogamzásgátló nélkül is a ciklus és a mensi.
Biztos lesz aki tapasztaltan tud segíteni az infóval.
Minden esetre csak nem lesz gond :)
Fogamzásgátló utáni ciklusaim:(áprilisban hagytam abba)
28nap, 37nap, 36 nap, a 4.hónapban össze jött a baba, sajnos missed ab lett mert nem volt szívhang. :(
Nekem fog.gátlo előtt 33 napos ciklusaim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!