Aki tett már fel ide nagyon halvány tesztet, amire a
többség azt írta, hogy nem lát semmit, ott lett végül
baba, vagy megjött?
Erre nem lehet rendes választ írni, mert nem vagyunk egyformák. Van akinek kémiai volt, van akinek erősödött. Bármelyik választ kapod, az nálad nem lesz lényegében mérvadó...
2019. okt. 14. 16:40
Nagyon halványra az szokott a válasz lenni, hogy halvány. De a tök negatív is lehet pár nap múlva pozitív.
2019. okt. 14. 16:50
Ez engem is erdekelne a veget nem szoktak írni, hogy alakult.
2019. okt. 14. 16:55
Bocsi, nem pont a kérdésre válaszolok. Nekem 4 erős pozi tesztem lett, mégis megjött 10nap késés után...
29N
2019. okt. 14. 17:21
Én néha vissza szoktam írni, megkérdezni, mi lett velük. Kb 90 százaléknak megjött azok közül, akiknek a tesztje hómező volt. Ahol volt némi árnyék vagy csík-kezdemény, ott csak 70 százaléknak. Meg vannak, akik csak a válaszolók bosszantására tesznek fel netről letöltött pozitesztet. Az külön kategória.
2019. okt. 14. 18:56
Én azt nem bírom, amikor a halvány tesztre azt írják, hogy szellemcsík, meg ilyen baromságok. A halvány pozitív az halvány pozitív, semmi szellem. :D
Azaz valami elindult, a szervezet termel némi HCG-t, aztán vagy lesz belőle baba, vagy a menstruációval kiürül, mintha mi sem történt volna. Kémiai terhesség, minden nőnek van élete során 1-2 ilyen legalább, csak nem tudunk róla. Ez van. Csak sokan vagy hiányoztak a biológia óráról vagy szimplán rosszindulatúak és benyögik, hogy negatív, hómező, stb.
Nekem az összes pozitív tesztem iszonyat halvány volt, pedig a nemvárt mensi napja után teszteltem. És terhes voltam. Van ilyen.
2019. okt. 14. 19:04
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Engem is zavar, hogy mindig a sztori vége hiányzik. Így nem lehet tudni miből lett valami, mi az ami tényleg negatív volt.
Nekem két nap késés után lett EXTRA halvány tesztem volt, aki látta volt, aki azt mondta nem, de teszteljek két nap múlva. Most 6-7 hetes vagyok, egy hete voltam dokinál, egyenlőre csak petezsákot és szikhólyagot látott. Egy hét múlva megyek vissza.
2019. okt. 14. 20:13
Nekem halvány tesztem volt. Nem tettem fel ide, mert hát én így láttam, hogy ott van. És baba lett. De persze benne van a pakliban sajnos egy korai vételes is. Szóval attól hogy valakinek végül megjött, nem jelenti hogy nem volt terhes.
2019. okt. 14. 20:46
Nekem 2 halvâny, de egyértelműen pozitív tesztem volt tegnapelőtt és tegnap. Nem tettem fel ide, mert biztosan pozitív volt. Ma reggelre megjött sajnos.
2019. okt. 15. 07:04
Kapcsolódó kérdések: