Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Új munkahelyen babaprojekt...

Új munkahelyen babaprojekt mikortól "illik"?

Figyelt kérdés

Benne vagyok már a korban, 32 éves vagyok. Előző helyemről el kellett jönnöm mert a stressz már testi tüneteket okozott, petefészek cisztáim ismét kijöttek, ciklusom szétment persze hiába próbálkoztunk, nem jött össze a gyerek se.

Most egy nyugodt helyen vagyok nemrég, egészségileg is szépen kezdek helyrejönni. Jövőre már szeretnénk nagyon próbálkozni, mert én se leszek fiatalabb és félek a PCOS hajlam is majd bekavar. Úgy gondoltam ha már 5-6 hónapja itt leszek a cégnél, elkezdenénk próbálkozni, ha elsőre összejön, akkor úgy is 12-13 hetesen célszerű bejelenteni.

Rossz érzés egyrészről mert szeretem a munkám, nem akarom őket cserben hagyni, de ez csak egy munkahely, a gyerek meg örök életre szól és már eléggé vágyom rá...

2019. okt. 14. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem ahogy tervezed, az így jó.

Lelkiismeretfurdalásod ne legyen. Van volt elég eü.problémád, nem kell ezt húzni ráadásul dolgozhatsz még eleget az eletedben ( hajrá lehet lepontozni 🤣🤣 )

2019. okt. 14. 19:09
 12/12 A kérdező kommentje:

Huh ez a frusztráció. Emiatt nem szeretek itt élni.

A lényeg hogy - szerencsére - nem tudnak a frusztrált válaszolók rólam semmit, pld. hogy 12 éve dolgozok maximális lelkiismerettel, odatéve magam, most is, s nem alibiből, és mindenkihez, még a hasonlóan frusztrált munkatársakhoz is normális, kedves vagyok, mert végtére is emberek vagyunk, és nekem legalábbis, nincs semmi előnyöm abból ha valakinek rosszat kívánok.

Tudom, nektek csak egy céltábla kell, mert mindig minden a másik hibája, de lépjünk ezen a mocskolódáson túl mint kulturált emberek.

2019. okt. 15. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!