Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan aki menzesz alatt...

Volt olyan aki menzesz alatt várandós volt?

Figyelt kérdés
Volt egy olyan érzésem babás vagyok! De még nagyon korán teszteltem akkor negatív volt a teszt. Pár nap után nagyon nagyon halványan megjelent egy szellemvonal amit én láttam,de a párom nem. Nagyon bosszantott és hülyén is éreztem magam! Tudni kell hogy júniusban volt egy missed ab-om vagy minek hívják. 18hetes volt. Ez után 35-30-26 napra jött meg! 10-én reggel teszteltem akkor is halvány volt csak inkább azt mondom legyen negatív,de nagyon zavart és nem nértettem így ma reggel is teszteltem és most már látszódik a párom is látja a teszt vonalat ami konkrétan kivehető! De ügye megjött a menzeszem is ami most 28naora pontosan jött. Nem olyan erős vérzéssel mint szokott de van! Mit csináljak? Van már két gyermekem de ilyenben még nem volt részem! Tanácsot kérek kérlek ne oltogassatok! Köszönöm hogy elolvastad

2019. okt. 12. 09:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

Szorítok neked.

Majd írd meg (persze csak ha szeretnéd),hogy mi van veled.

2019. okt. 12. 14:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Megírom és köszönöm hogy érdekel :)
2019. okt. 12. 15:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha pozitív a teszt, akkor terhes vagy. Akkor is, ha halvány. (Eltekintve a nagyon ritka fajtájú ciszától, a nagyon ritka fajtájú daganattól meg a nagyon ritkán szedett HCG tartalmú gyógyszertől.) A vérzés lehet, hogy vetélés kezdete, bár van olyan, amikor mégis megmarad. Az ún. kémiai terhesség is vetélés, csak olyan korán szakad meg, hogy nem látszana ultrahangon. Az egyetlen ilyenkor, amit tehetsz, hogy bemész az ügyeletre, mondod, hogy pozitív teszt mellett vérzel és ha olyan dokit fogsz ki, akkor ad progeszteron pótlást, amitől akkor marad meg a terhesség, ha ez lenne az oka a vetélésnek. Vagy csak várod, hogy mi lesz a vége. Drukkolok.
2019. okt. 12. 18:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Márciusban volt egy halvány pozitív terhességi tesztem áprilisban voltam akkor dokinál. Májusba kiderült ikrek voltak mert az egyikkel elvetéltem szóval tudom milyen a vetélés. Kaptam akkor progeszteront hogy a másik baba megmaradjon,de végül nem tudni miért leállt a szívműködés 18 hetesen június 13án megszültem a kicsi fiunkat. Azóta én nem szedek semmi gyógyszer és nem is görcsöltünk rá,hogy na most nekivágunk! Persze nagyon szeretném ha baba lenne a dologban, de nem így képzeltem el,hogy mindjárt az elején idegeskednem kell! Két normál terhesség után a harmadik is és ha úgy van a negyedik is komplikált! :O ezt az érzést ami kavarog bennem senkinek nem kívánom.
2019. okt. 12. 18:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Gólyahír terhességi teszt 10 érzékenységű egyértelműen negatív! Megnyugodhatok de csalódott is vagyok.
2019. okt. 13. 06:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok.

Sajnálom. De ne add fel. Szorítok neked,hogy egyszer sikerüljön.

Nekem nem lehetett saját,így tudom,milyen ez. 6 inszem.,2 lombik,2 spontán vetélés és sorozatos negatív tesztek után van 2 örökbefogadott fiunk.

Neked kívánom,hogy hamarosan pozitívat tesztelj!

2019. okt. 13. 07:16
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy! Őszintén nagyon sajnálom! Példaértékű,hogy örökbefogadtatok :)
2019. okt. 13. 08:25
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm.

Tudod,nekem sose jutott eszembe,hogy példaértékű lenne.

Természetes volt,hogy szerettünk volna gyerekeket,és ha máshogy nem lehetett,hát így. Példaértékű? Talán. De ezzel nemcsak a gyerekeknek jó,hanem nekünk is teljesült a vágyunk. Nemcsak rajtuk,nekik,hanem magunkon is segítettünk. Úgyhogy inkább természetes. De vagyunk így páran,sőt,egyre többen.

(9-es).

2019. okt. 13. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!