Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap teszteltem. Nagyon...

Tegnap teszteltem. Nagyon halvány csík van a teszten. X epil. Valaki járt már így? Baba lett végül?

Figyelt kérdés
[link]
2019. okt. 10. 14:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az a baj rendszertelen a menstruációm. Vezetek egy naptárt a telefonomba és a naptár szerint 3-án kellett volna megjönnie, de nem jött. A melleim iszonyatosan fájtak, most már csillapodott.
2019. okt. 10. 15:00
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
Nekem mar volt ilyen az x epil es nem voltam terhes...
2019. okt. 10. 15:04
 13/18 anonim ***** válasza:

8 nap után az x-epil is egyértelmű. Nem egy túl érzékeny teszt, így én azt vallom, ha az szépen mutatja akkor az már tuti. 5 nap késésnél használtam el egyet és valóban szép pozitív lett.

Nem történt vmi a ciklusodban (babán kívül) ami késést okozhat? Ennek ellenére remény van, amíg meg nem jön vagy orvos nem mondja meg a késés okát.

2019. okt. 10. 15:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Az az igazság nem tudok semmit, ami ennyi kimaradt napot okozna. Eddig is rendszertelen volt, de 30-32 napra megjött.
2019. okt. 10. 15:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Az x-epil majdnem mindig ilyen sajnos.. ez negatív
2019. okt. 10. 16:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Hormonprobléma vagy ciszta miatt is késhet. De terhes ez alapján a teszt alapján nem vagy.
2019. okt. 10. 16:59
 17/18 anonim ***** válasza:
X epil sajnos ilyen. Negatív
2019. okt. 10. 21:00
 18/18 anonim válasza:
0%
nem mindegy? majd úgyis kiderül. komolyan ezeket nem értem... feleségem is nézte mindig, aztán amikor már olyan "duci" hasa volt, megnézette és babát várt. Ennyit erről. MAJD KIDERÜL! felesleges aggódni. nem dohányzik, nem iszik (rendszeresen) úgyhogy nincs miről leszokni, ha kiderül, hogy kölyköd lesz.
2019. nov. 5. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!