Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba van a dologba...

Szerintetek baba van a dologban? Csatolom a képet. Halványan nagyon halvány egy második csík

Figyelt kérdés
[link]
2019. okt. 9. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez facelle, 2 napos késésnél nem első vizeletből.

Vegyél ilyen tesztet te is, szerintem már napokkal ezelőtt ennyire egyértelmű lett volna. Ha a tiéd tényleg xepil, az 25ös, az nem olyan érzékeny. Ez a facelle kb 400 ft volt.

Előtte sosem volt rajta semmi, amikor nem voltam terhes.

2019. okt. 9. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Negatív
2019. okt. 9. 12:15
 13/16 anonim ***** válasza:
A 2. képen látom, hogy miért gondolod pozitívnak. de szerintem az csak a teszt, érdemes lenne másfajtával is megismételni
2019. okt. 9. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Pár hónapja nekem sokkal láthatóbb volt, mégis időre megjött. Ha már késik a mensid, akkor ez bizony negatív. Ha mensi előtt vagy, akkor türelem és tesztelj két nap múlva. Erre nem mondanám, hogy két csíkos teszt lenne.
2019. okt. 9. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:
43%
Látom a 2-dik csíkot,nekem is így kezdődött,tesztelj 2 nap múlva,drukk!
2019. okt. 9. 21:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Negatív
2019. okt. 17. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!