Valaki így esett teherbe?
Figyelt kérdés
Abbahagytam a fogamzásgátlót már júliusban, de decembertől szeretnénk nekiállni próbálkozni. Soha nem megy el belém, mindig kiszáll időben. Van olyan aki tényleg csak az előváladéktól esett teherbe? Átlagban 2 naponta együtt vagyunk..2019. okt. 8. 18:51
11/14 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy.
Nem az a havi plusz százezer (amennyi a gyes vagy gyed vagy mindegy mi) lesz fog múlni a megélhetésünk. Tehát nem fogok a kardonba dőlni, nem a pucér seggemre akarok gyereket, mint egyesek..
2019. okt. 8. 20:22
13/14 anonim válasza:
Őszintén szólva egyetlen ilyet sem ismerek. Csak olyat, akinél időben nem szállt ki a férfi tag. Sokszor csak utólag vették észre, hogy nem sikerült időben.
14/14 A kérdező kommentje:
Szó sincs itt semmilyen paráról!
Csupán ha már terhes lennék én lennék a legboldogabb, nagyon vágyom rá!
Csak eljátszadoztam a gondolattal, hogy milyen lenne így teherbeesni.. :)
2019. okt. 9. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!