A duomox tabletta miatt kimaradhat menszesz?
Köszönöm a választ! Ha viszont baba van a késés hátterében, akkor most ártok neki ezzel?
Sajnos egy fertőzés miatt kell szednem, plussz méhszájsebem van!
Mit tegyek?
Aranyosak vagytok, köszönöm!
Tablettát nem szedek, és mivel próbálkozunk már egy ideje, így akár most össze is jöhetett. Az orvos tud erről, és ennek ismeretében kaptam a duomoxot, bár amikor megvizsgált, még nem látott semmit, de szerinte ez könnyen előfordulhat ha még korai a terhesség!
Most akkor csináljak egy tesztet?
Egy hete negatív volt!
Szia!
Ma délután teszteltem, és negatív lett :(, de két tesztet vettem :)
A másikat egy reggeli próbára tartogatom!
Köszönöm egyébként, hogy írtál! Én magam is elgondolkodtam azon, amit te is felvetettél, hogy a szervezetünk tudja mikor mire van szüksége! Ez jó dolog, de a lelki oldala megint más. Lehet, hogy hülyeség, de azért még mindig reménykedem. de nem fogok összetörni, ha most nem lesz babánk,jön Ő, ha jönnie kell. Egy babát már elvesztettünk, igaz még nagyon korai időszakban. Akkor is igyekeztem úgy felfogni, hogy bizonyára meg volt oka, hogy elment. Mindenesetre jövőhéten megyek nőgyógyászhoz kontroll vizsgálatra, és akkor minden kiderül, de addig is bízom a csodában! Ha nem bánod, megírnám mi volt. Ha addig történne valami, megírom!
Az állandó levelező partnered vagyok :-)
Persze, írd meg nyugodtan, hogy mi volt. Akár priviben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!