Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Help! Most mennyi esély van...

Girlmendes kérdése:

Help! Most mennyi esély van ra hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap este én és a barátom lefekudtunk, és nem húzott gumit. Kb 40 másodpercig volt bent a hüvelyemben. Talan egyszer kétszer lattam nála elovaladekot eddig. Szopasnal egyszer sem.3 nap volt az ovulaciomig. Számít valamit? Lehetek terhes? Volt már erre példa kb 2x és nem lettem terhes. Ugyanígy volt akkor is. Nem szedek tablettát. Picit aggódom.

2019. okt. 6. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Aki olyanokat ir, hogy azért van előváladék hogy be tudjon csúszni a kukac, az pont akkora pénisz mint a kérdező.
2019. okt. 7. 06:30
 12/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem mi folyt ki ami nem az volt?!

40 másodpercre minek rakja beléd a farkát???

Miért nem húz gumit?

Miért nem szedsz gyógyszert?

Ennyi ésszel miért szexelsz???

Ja és a válaszolók a hülyék....

2019. okt. 7. 08:51
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Tuti teherbe lőttek, főleg, ha kifolyt, akkor előtte be is... És mind nem folyik ki.
2019. okt. 7. 19:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes.🤷🏻‍♀️
2019. okt. 12. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!