Forró fürdőt inkább hanyagoljam?
Sziasztok!
Párommal kb.fél év múlva szeretnék elkezdeni próbálkozni, mert kisbabát szeretnénk. :)
Most ezért igyekszem nagyon odafigyelni magamra. Egészségesen enni, tornázni stb.
Sajnos ma valahogy nagyon forró vizet sikerült engednem a kádba és én bolond beleültem pedig tényleg nagyon forró volt és jó piros is lettem tőle, ahogy kiszálltam elég sokáig nem múlt el. A testem lezsibbadt és szédülök.
Tudom hogy a férfiáknak nem egészséges a forró víz. De ez a nőknél is így van?
Igazából attól félek, hogy a forró víz valamit árt odalent és ezért majd nem esek teherbe.
Köszönöm a válaszokat. :)
Sajnos igazából igen, ettől ijedtem meg. Mert hogy régen úgy vetéltek a nők, hogy forró vízbe fürödtek, meg az orvosok is úgymond nem javasolják a terhes nőknek.
Ugyan én nem vagyok az, de attól félek, hogy esetleg valamit ártok vele. :D
Meg hogy a férfiaknak is a spermájuk nem tud megtermékenyíteni a sok forró fürdőtől.
És ezért jutott eszembe, hogy nem árt e nekem is ez.
De akkor megnyugodtam, hogy egyszerűen csak nagyon rá vagyok kattanva a témára. Megpróbálok nem mindent bebeszélni magamnak akkor és az a lényeg, hogy nem árt.
Köszi mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!