Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lesz erös pozitiv?

Mikor lesz erös pozitiv?

Figyelt kérdés
Ma van a nem vart napja . 5 igen jol olvassátok 5 halvany pozitiv tesztem van. Nem tudom hová tenni?! Hogy akkor ez most mi?! A kerdésem várjak még két napig vagy holnap reggel màr tesztelhetek ùjból?
2019. okt. 2. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív is pozitív, de lehet, hogy későn fogant a baba (ciklus végén), ezért halvány még.
2019. okt. 2. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miért csináltál 5 tesztet, ha csak ma kellett volna megjönnie?
2019. okt. 2. 20:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert egyiknek sem hittem kedves :)
2019. okt. 2. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 5 nap késésnél teszteltem, egy perc után már majdhogynem erősebb volt a tesztcsík a kontrollcsíknál. Persze ez nem jelenti, hogy nálad is így lesz.
2019. okt. 2. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tesztfüggő is

Van, ami sosem ugrik le

Csinálj egy Predictor Early-t az olyan lesz 😉

2019. okt. 2. 21:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is, csinálj egy predictort, az majd megmondja a tutit. Aztán azzal ismételj pár nap múlva, és látod majd, hogy szépen erősödik. Gratulálok és boldog babavárást! :)
2019. okt. 2. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
A predictoron nekem 2 nap késésnél leugrott a csík, 5 nap után még az x-epil is gyönyörű lett. Függ attól is milyen teszt. Gondolom nem egy 1200 forintos tesztből lőttél el 5-öt. Ha x-epillel tesztelték és halvány pozi az ilyenkor nagyon is jó.
2019. okt. 3. 04:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a kep napos késésnél még mindig ugyanolyan halvany. És tegnap véreztem. Nem volt menstruáciò. Valami halvany ròzsaszin valami volt. Az orvosom csak hetfön tud fogadni. Esetleg aggodalomra van okom? Kicsit aggaszt ez a vérzés.
2019. okt. 4. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!